LedLite-saunavalaistus - Koe uusi saunomisen ulottuvuus!

Sauna – paikka, jossa aistit terävöityvät ja hetkestä tulee täysin omansa. Suomalaisessa saunavalaistuksessa on aina ollut oma taikansa, mutta nyt se on astunut uuteen ulottuvuuteen LedLite-saunavalaistuksen myötä. Perinteinen lämminvalkoinen valo, 3 000 K, on saanut rinnalleen uuden vaihtoehdon, 4 000 K valkoisen valon, joka paljastaa saunan kauneuden. Kiuasvalo, valonsäätimet ja värilliset Led-valot antavat sinulle mahdollisuuden luoda täysin oman tunnelman saunahetkiin. Astu LedLite-saunavalaistun saunaan ja koe uudenlainen saunomisen lumous.

Saunan lämpö, yhteinen hetki

Sauna – paikka, jossa aistit terävöityvät ja hetkestä tulee täysin omansa. Perinteisesti saunominen on ollut suomalaisten rakastama tapa rentoutua ja nauttia toistensa seurasta. Mutta mitä tapahtuu, kun saunomiskokemusta parannetaan upealla valaistuksella?

Valaistuksen lumoava maailma, aistien unelma

Suomalaisessa saunavalaistuksessa on aina ollut oma taikansa, mutta nyt se on astunut uuteen ulottuvuuteen LedLite-saunavalaistuksen myötä. LedLite ei ole vain valaistus – se on tunnelman luojana ja aistien herättäjänä.

Valkoinen tai valkoisempi? valinta on sinun

Perinteinen lämminvalkoinen valo, 3 000 K, on jo vuosia valaissut saunojamme, mutta aika on muuttunut, ja asiakkaat ovat toivoneet vaihtoehtoa. Uudessa 4 000 K valkoisessa valossa saunan materiaalit heräävät eloon ja näyttävät puhtaammilta kuin koskaan ennen. Se ei muuta pintojen värejä keltaisiksi, vaan paljastaa ne kaikessa kauneudessaan.

Kiuasvalon taikaa

Kiuas on saunan sydän, ja sen valaiseminen on nyt mahdollista LedLite Heatlitella. Saatavilla kulta- ja hopeanvärisenä, kiuasvalo on varustettu lasilinssillä, joka suojaa valonlähdettä kuumalta höyrystä. Näin voit nauttia kiukaasta ja sen synnyttämästä höyrystä valaistuksessa, joka luo aivan uudenlaisen tunnelman.

Valonsäädin – sinun taiteesi

Valaistuksen säätäminen on nyt entistä helpompaa. Valitse joko kauko-ohjaimella tai panelisäätimellä, millaisen tunnelman haluat luoda. Kauko-ohjain mahdollistaa valojen himmentämisen saunomisen lomassa, kun taas panelisäädin sijoitetaan saunapanelin taakse ja antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi sytyttää tai himmentää valoja koskettamalla sitä kohtaa, jossa säädin on piilossa. Valot tottelevat sinua sormenjäljelläsi.

Värilliset ledit – uusi sävy, uusi tunnelma

Kaipaatko vaihtelua saunasi ilmeeseen? LedLite tarjoaa nyt upeita värivaihtoehtoja, mukaan lukien valkoinen Led, 8 000 K, sininen, punainen, vihreä ja keltainen Led. Voit luoda aivan uuden tyyppisen tunnelman tai korostaa löylyhuonetta ja muita huoneita ja esineitä oman mielikuvituksesi mukaan.

Kun astut LedLite-valaistun saunaan, huomaat, että se on paljon enemmän kuin valaistus – se on saunan sielu ja tunnelman luoja. Anna aistiesi viedä sinut mukanaan ja nauti saunomisen uudesta ulottuvuudesta.

Tuotteitamme voit helposti tilata verkkokaupastamme.


Gift card