Valokirjain pyöreä vaalea puinen BIRRA saunavalaisin

Olemme tuoneet markkinoille uuden BIRRA-saunavalaisimen jonka etureunaan on leikattu valokirjaimin teksti: I LOVE SAUNA. Valaisin antaa ympärilleen kauniin ja tasaisen valaistuksen. Valaisin on valmistettu käsityönä lehtipuusta joka sopii mainiosti suomalaiseen saunaan.

Uusi Birra-saunavalaisin: Luonnonkaunis LED-valaistus saunaelämykseesi

Tuomme ylpeänä esille Birra-saunavalaisimen – tuotteen, joka tuo saunaelämykseesi uuden ulottuvuuden. Valmistettu kestävästä lehtipuusta ja varustettu energiatehokkaalla LED-valonlähteellä, tämä valaisin tarjoaa sekä luotettavuutta että kaunista valoa saunassasi.

Tuoteominaisuudet:

  1. 360-asteinen valonhajauma: Birra-saunavalaisin ympärisäteilee valoa 360 asteen kulmassa, luoden kauniin ja tasaisen valaistuksen koko saunaan. Nauti täydellisestä valaistuksesta ilman häikäisyä tai varjoja.
  2. Luotettava ja pitkäikäinen LED-valonlähde: Laadukas LED-valonlähde tarjoaa luotettavan ja pitkäikäisen valaistusratkaisun, mikä vähentää tarvetta jatkuvasti vaihtaa lamppuja.
  3. Helppo asennus: Birra-saunavalaisin on suunniteltu helppoon asennukseen. Se sopii sekä uusiin että olemassa oleviin saunoihin ilman monimutkaisia asennusprosesseja.
  4. Kaunis puukuvio etulevyssä: Valaisimen etulevyssä on kaunis lehtipuukuvio, joka lisää saunan luonnollista tunnelmaa ja harmoniaa.
  5. Sopii erilaisiin saunoihin: Tämä valaisin on suunniteltu sopimaan monenlaisiin saunoihin, tarjoten sekä toiminnallisuutta että esteettistä kauneutta.

Tee saunaillastasi unohtumaton Birra-saunavalaisimen avulla. Tilaa omasi verkkokaupastamme ja tuo luonnonkauneus ja laadukas valaistus saunatilaasi. Birra yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisen toimivuuden tarjoten täydellisen valinta saunasi valaistukseen.

EUIPO mallisuoja/ Protection of designs no. 008202063-0001ja 008202063-0003.

Made in European Union

Designer: Pertti Suominen

Gift card